tattoo house

January 31, 2008 at 7:18 am 2 comments

tattoo-1.jpg

Their family was growing and the budget was tight, and so their addition, Tattoo House, designed by Andrew Maynard is a simple box turned into a nicely detailed living space. The solution is open space in which every detail is designed to function with a maximum return. For instance, the bench in the kitchen becomes a part of the stair.

tattoo-6.jpg

The UV-stable stickers of trees aren’t just mere decoration; they function as live trees. They provide beautiful patterns on the inside and provide relief from solar gain through such a large window wall. The shadows and colors cast by the trees continually change through the day, providing the space an ephemeral quality.

tattoo-2.jpgtattoo-3.jpgtattoo-4.jpgtattoo-5.jpg

{andrew maynard}

Like the site?
AddThis Social Bookmark Button

Advertisements

Entry filed under: architecture. Tags: , , .

perceptive pixel modern coat rack

2 Comments Add your own

  • 1. mike  |  July 23, 2008 at 7:58 am

    I think such a house next to ndd style stone fence. Very like transparent walls and interesting stamps with trees. Well done!

    Reply
  • 2. Sypsurpalfuff  |  May 20, 2009 at 6:40 am

    Terrific writing:D i will visit again.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed



what we’re reading

archives

momeld networks

keep in touch


%d bloggers like this: